Beoordelingen van Bij Bo Rijpwetering

Recente recensies

5.0
T.Gorzeman
18 juni 2022
taanjaa
17 juni 2022

Heerlijk Thais eten voor weinig geld. Snacks ook prima. Superaardige mensen in de zaak. Aanwinst voor de regio! Thais in de polder!

Marjo
12 juni 2022

Het was weer heerlijk!

Kok
12 juni 2022

Al meerdere keren Thais afgehaald. Echt een heerlijke verse maaltijd. Friet weet ik niet omdat we dat daar nog niet gegeten hebben. Ik betwijfel of dat ook gaat gebeuren omdat het Thai food zo goed smaakt. Dikke 5 sterren 👍👍👍👍👍

Hélène van der Meer
10 juni 2022

Phad Thai met garnalen zou ik elke dag wel kunnen eten ! Heerlijk!!!

A
6 juni 2022

Bestelling niet compleet, dit is de 5e keer al dat dit ons is overkomen. Eten is prima.

Ilse
28 mei 2022

Dat was weer heerlijk! Knapperige groenten in de wok en de kindjes blij met frites, dank jullie.

Vera
27 mei 2022

Het was druk op Hemelvaartsdag. Bestelling prima overgekomen

Nico Disseldorp
19 mei 2022

Altijd lekker en goed

Rob
15 mei 2022

Spontaan besteld en opgehaald. Keurig verzorgd allemaal en precies op tijd. Heerlijke soep en heerlijke eggniedwla met garnalen. Echt heel goed.

Esther
13 mei 2022

Heerlijk gegeten

Wout van Zeil
6 mei 2022

Altijd top! Thanks Bo!

PH
28 april 2022

Top bedrijf, smaakte heerlijk!

Ba Mi
24 april 2022

Heel erg lekker!!

Vera
18 april 2022

Weer heerlijk gegeten

Rianne
27 maart 2022

Patatjes waren goed en warm, helaas waren beide kip shaorma wraps helemaal koud, terwijl wij gewend zijn deze warm te ontvangen.

Marjo
26 maart 2022

Heerlijk eten! Beter dan bij Thaise restaurants in omliggende steden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ivonne
16 maart 2022

Altijd lekker bij Bo!!

Vera
11 maart 2022

Weer lekker gegeten, goede kwaliteit en heel klantvriendelijk.

Margriet
7 maart 2022
N Disseldorp
3 maart 2022
Vera
2 maart 2022

Vanavond weer heerlijk van Bij Bo gegeten. Ook wat extra gekregen ivm manco vorige keer. Top. Wij blijven graag komen bij deze vriendelijke tent met prima kwaliteit.

Stijn
27 februari 2022

Heerlijke kapsalon, goede patat en kip erin en een uitstekende kwaliteit! Graag een XL variant aanbieden.

Astrid
20 februari 2022

Het (authentieke) Thaise eten is echt heerlijk. Aanrader: pad Thai

Vera
13 februari 2022

Prima kwaliteit. Helaas geen kaassoufflé. De vorige keer miste er een frikandel. Dus graag de bestelling checken voordat deze wordt meegegeven. Groetjes

Sjors
9 februari 2022
svdv
13 januari 2022

Heerlijk!

Hetty
29 december 2021

Via de site geboekt. Werkt perfect en keurig op tijd. Mijn complimenten.

Marta Rivera
26 december 2021
F Beve
21 december 2021

Heerlijk gegeten, afgehaald en thuis op gegeten. Het is even niet anders. Op tijd klaar goed warm toen we nog thuis kwamen.

Cobi
19 december 2021

Zoals altijd super lekker.

Els Goes
15 december 2021

Weer heerlijk gegeten!!!

Goes
8 december 2021

Een heerlijke wrap met krokante kip.

Saskia
8 december 2021

Wok bij Bo is heerlijk. Mag wat mij betreft nog wel wat pittiger.

Nico Disseldorp
28 november 2021

10 + voor alles

Ester
26 november 2021

Het was weer heerlijk eten.

De heer Martin Lindelauf
22 november 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk en was de bestelling precies op tijd klaar! Bo, bedankt

Noor
1 november 2021

Heerlijk eten.

Patricia
22 oktober 2021

Ondanks een fikse rij wachtenden was de bestelling weer perfect op tijd klaar. Bo kookt heerlijk Thais. Wij krijgen er geen genoeg van. Weer heerlijk gegeten.

Leo vd Meer
17 oktober 2021

Dit is toch een verrijking voor ons dorp! Heerlijk!

Nico Disseldorp
8 oktober 2021

Wat je ook neemt altijd lekker en goed

Anoniem
20 september 2021

Het eten is erg lekker. Maar wel vervelend dat we nog een kwartier moesten wachten omdat de bestelling niet op de aangegeven tijd klaar was.

Mxxx
11 september 2021

Voor de tweede keer saus bij chicken wings vergeten

Rob zoetendaal
6 september 2021
Thomas
5 september 2021

Goed eten, warm en snelle service.

Toos van Dijk
5 september 2021

Van alles en nog wat besteld om uit te proberen en er heerlijk van gegeten met 11 personen. Voor herhaling vatbaar, vooral de Thaise wraps waren een aangename verrassing.

Patricia
27 augustus 2021

Het was weer erg lekker We hebben genoten

Vera
26 augustus 2021

We bestellen regelmatig bij Bo. Prima kwaliteit en goede service. Lekker eten.

Nico Disseldorp
25 augustus 2021

Het weekmenu was heerlijk vooral met de toegevoegde ananas maak het lekker fris

Ilse
19 augustus 2021

Altijd heel smakelijke wokmaaltijden en frituur, altijd erg vriendelijk. Dank.

Arie Bosman
18 augustus 2021

Prima eten zoals altijd !

Van der meer
18 augustus 2021

Wederom lekker gegeten, bestellen via de site is ideaal, vlak bij onze haven aan de kagerplassen, phad-thai garnaal is een aanrader!

MO
18 augustus 2021

Altijd top!

Sophie van Hoyte
15 augustus 2021
Nico Disseldorp
12 augustus 2021

Het was weer heerlijk

Ingrid
11 augustus 2021
Peter
11 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit.

Huug
9 augustus 2021

Goed, smakelijk eten. Staat precies klaar als je op de afgesproken tijd komt afhalen

Wout
8 augustus 2021

Was top!

Michiel
29 juli 2021

De yam salade is een dikke 10! Smaakt verrukkelijk en autentiek Thais, en rijk aan heerlijke groenten. Ook de Tom kha en Tom yam soepen zijn verrukkelijk, evenals de Pad Thai. Heerlijk, autenthiek Thais, en met liefde gemaakt en dat proef je.

Wouter Jansen
23 juli 2021

Lekkerrrrrrrr

Guus
23 juli 2021

Heerlijk eten

Herman
22 juli 2021

Prima eten, erg smakelijk.

Esther
17 juli 2021

Het was super 👍🏻

Sofie
17 juli 2021
Adrie & Lisette
26 juni 2021

Wij staan in Hoogmade op de camping en fietsten wat rond op zoek naar een patatje.. maar zagen ook het assortiment Thais eten.. dus even een bestelling geplaatst.. Was eerlijk waar super 👍🏼👍🏼Jammer dat het 150 km rijden is voor ons waar we wonen (Achterhoek) anders was Bo een vast adresje voor ons...

Lucas
24 juni 2021

Heerlijk eten, echt genieten!

Nina
23 juni 2021

Weer heerlijk Thaise eten gegeten!

Maaike Swarte
21 juni 2021

Weer een heerlijke Pad Thai gegeten. Op tijd klaar, goed gevuld, pittig zoals ik gevraagd had en prima van temperatuur. Heel vriendelijk geholpen bovendien. Niets op aan te merken dus. Wel heb ik een vraag. Voor mijzelf is de portie prima. Mijn man zou graag een iets grotere portie hebben (1.5 want 2 is teveel)Misschien een idee? Groetjes Maaike

Els
20 juni 2021

Was goed en lekker.

Sandra
18 juni 2021

Het was TOP , heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar👍😊

Ewald Hulleman
17 juni 2021

Wederom top, als altijd

Lineke
16 juni 2021

Spicy 🌶 🌶🌶 is echt spicy. Ik vond t net iets te. Maar over t geheel: lekker en goed verzorgd.

Jolanda
15 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Er was voor ieder wat wils. Veel keuze tussen de gerechten en snacks. Goede porties. Niet te veel, niet te weinig. Allemaal heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rinka
15 juni 2021

Top kwaliteit

de Koning
15 juni 2021

Heel erg lekker, hoop dat ze snel gaan uitbreiden en een restaurant in Roelofarendsveen gaan openen

Jan Willem
13 juni 2021

Prima, zoals altijd!

Debby de Jong
12 juni 2021

Heerlijk Thais soepje met kokosmelk, knapperige groenten en kip. Zalig. 2 wraps met rundvlees, mooi vlees, veel vlees en sappige en verse groenten. Aanrader. En heel vriendelijke service bij Bo. En niet duur. Aanrader!!

Esther
8 juni 2021

Het was weer heerlijk!

Esmee
5 juni 2021

Erg lekker, goed betaalbaar en precies klaar op de afgesproken tijd.

Bo
1 juni 2021

Wederom heerlijk!

Janet
26 mei 2021

Super lekker, ook de vegetarische gerechten. 2 Chili 🌶 pittig genoeg

Rinka
23 mei 2021
Hans
23 mei 2021

Thai wok kip is ons prima bevallen en voor herhaling vatbaar. Service was ook goed.

Karlijn
21 mei 2021

Lekkere raspatatjes!

Owen
17 mei 2021

Super lekker gegeten. Alles is vers en de smaken zijn allemaal anders. Voor mij echt favoriet.

Rinka
16 mei 2021

Heerlijke smaak prima menu voor herhaling vatbaar

Anneke
16 mei 2021

Wok kip top!

Vera
13 mei 2021

Goede kwaliteit.

Janet
12 mei 2021

Maaltijden stonden op tijd klaar. Blijven lang warm in de bakjes. 4 verschillende smaken, allemaal heerlijk. We hebben genoten van een lekker Thaise proeverij. Prima service !

Dennis
10 mei 2021

Heerlijk!!! Niet verder zoeken gewoon hier bestellen. En vers en goede kwaliteit, zeker voor deze prijs!

Monique
10 mei 2021

Jammer saus vergeten bij chicken wings

tom van zeil
8 mei 2021

Er was niet geleverd wat besteld was.

Nico
6 mei 2021

Het is altijd heerlijk en vriendelijk geholpen

Ewald Hulleman
2 mei 2021

Wij hebben vandaag Thais besteld en het was super lekker. We zijn hier regelmatig met de boot en gaan daar zeker vaker bestellen.

Joke
2 mei 2021
Ingrid
29 april 2021
Ilsy
29 april 2021

Dat was weer prima! Dank jullie. Groetjes.

Aardse
26 april 2021

Heerlijke gerechten

Hetty
18 april 2021

Via internet eten besteld. Wat perfect op tijd klaar was. De smaak was fantastisch.

Inge
11 april 2021

Heerlijk gegeten, vers, en was snel klaar!

Cobi
11 april 2021

Heerlijk

Bart
10 april 2021

Lekker.

Ellen Heemskerk
26 maart 2021

Het was heerlijk. We hadden de kip en rundvlees wraps, loempia's, patat en wat snacks. Maar alles was super!! Ik zal op Google ook een beoordeling zetten. Het online bestellen én een tijdstip uitzoeken werkt ook super! Succes.

Jansen
20 maart 2021

Het was heerlijk!

Ron
7 maart 2021

Super lekker gegeten. Goed verzorgd.

Miriam
28 februari 2021

Was heerlijk eten. De gebakken bami was heel erg lekker ook.

Van der Geest
28 februari 2021

Wij hebben kaassouffle besteld, maar deze was niet geleverd helaas. Verder smaakte het prima.

Ilse
24 februari 2021

Dat was weer lekker! Dank voor de vriendelijkheid en het fijne voedsel.

Bart
21 februari 2021
Max
21 februari 2021

het was heerlijk!

Henk
21 februari 2021

Superlekker gegeten. Lekker knapperige groenten en heerlijke smaak. Super

Cobi
12 februari 2021

Het gerecht met 3pepertjes is echt heet. Maar alles was super lekker. Ook lekker dat er best veel groenten in is verwerkt.

Ilse
8 februari 2021

Dat was weer welkom! Dank jullie.

Goes
4 februari 2021

Heerlijk gegeten. We waanden ons weer even in Thailand.

Karin
3 februari 2021

Prima frietjes en snacks, en vooral de combinatie met de Thaise maaltijden is top! De vegetarische wrap valt hier heel goed in de smaak, net als de pad Thai. We komen graag terug!

Ilse
30 januari 2021

Het is een fijne lock-down gewoonte geworden vlak voor het weekend in Oud Ade van Bo te eten! Dank.

Karlijn
29 januari 2021

Lekkere patat, netjes optijd klaar!

Wim Helleman
25 januari 2021

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ zie ook mijn voorgaande beoordelingen. Eethuis Bij BO is een hele verrijking voor de regio.

Melissa
23 januari 2021

Heerlijke kip- en garnalen loempia's

Ilse
23 januari 2021

Dat was weer lekker. Ik had per ongeluk een scherpe wok besteld en dat heb ik geweten.... Leuk om dat ook te leren kennen.

Ilse
17 januari 2021

Wederom super vriendelijk en heerlijke wok, knapperige groenten en mooi helder gekookte rijst. Kinderen helemaal blij met frites. Milkshake aardbei leek wat zoeter dan twee weken geleden, iets te zoet? Of mijn dochter was sikkeneuriger...

Hans
16 januari 2021

Maaltijd patat met shoarma xl...De maaltijd was exact op tijd klaar . De patat was goed doorbakken en ruim . De kip was ook ruimvoldoende en goed gaar . De kipshoarma had wat meer gekruid gekund. Het smaakte daardoor een beetje flauw.

IvdH
11 januari 2021
Ilse
8 januari 2021

Heerlijke wokschotel en kindjes blij met de frites en toebehoren. Lieve mensen en alert op bericht dat ik bij de bestelling had gezet. Blij met Bo!

Elisabeth
7 januari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten . Bedankt

Hetty van der Poel.
30 december 2020

We hebben heerlijk gegeten. Alleen 1 opmerking : ik vond de saté saus beetje vreemde smaak hebben.

Floortje van Weezenbeek
28 december 2020

Het eten was prima, helaas wel 1 verkeerde bestelling ontvangen. Toen ik daar over belde werd er duidelijk gezegd dat het wel het bestelde gerecht was.. dit klopt niet want daarvoor werd ik nog gezegd dat dit gerecht 1x gemaakt was vandaag bij een bestelling met een wrap rundvlees. Dit had ik niet besteld. Maar goed. Ze werden zelf een beetje boos dat ik durf te te bellen.. ALS ik nog een keer bestel hier dan maar eerst alles checken.

Daan
20 december 2020

Heerlijk gegeten! Personeel erg leuk en aardig!

WIM Helleman
20 december 2020

De weekspeciaaal was bijzonder lekker met gember en oestersaus. Het was net klaar toen ik binnen kwam. En op mijn verzoek een volle bakje met rijst.

Vera
18 december 2020

Prima kwaliteit en eenvoudig te bestellen

marga van der Poel
16 december 2020

We hebben heerlijk gegeten, je kan lekker koken!

WIM Helleman
14 december 2020

De wraps waren goed gevuld en de kip was knapperig gefrituurd. De kipsate's met pindasaus en nootjes waren smaakvol en heerlijk. Je haalt ze nergens anders zo lekker als bij BIJ-BO. Ik word altijd met een grote glimlach ontvangen door Bo. Blijf zo doorgaan met je eethuisje.

Jan Willem
12 december 2020

Pathé Thai rundvlees. De minste van de drie. Garnalen no. 1, kip 2 en dan rundvlees met enige afstand no. 3. Was een beetje taai.

Janneke
12 december 2020
Aardse
11 december 2020

Heerlijk!

V. Leeuwen
10 december 2020
Monique
6 december 2020

Heerlijke loempia's. Goed verzorgd. Bedankt.

Sanders
3 december 2020

Snelle service. Heerlijk eten en goed prijs kwaliteits verhouding. Menu kaart was even puzzelen

Jan Willem
1 december 2020

Prima, zoals altijd!

WIM Helleman
30 november 2020

Weer super lekker net als altijd. Ik hoefde ook nu niet te wachten. Jammer dat de bakjes met rijst maar 3/4 waren gevuld en dat is te weinig voor 2 personen. Zal er de volgende keer om vragen de bakjes vol te doen, want ik kom zeker terug bij bij-Bo.

Josine
29 november 2020

Wederom heeeeeeerlijk gegeten!

Aardse
27 november 2020

Heerlijk

Edwin
22 november 2020

Heerlijke gerechten !!

Karin
19 november 2020

Heerlijk gegeten voor een goede prijs, en netjes op tijd klaar! We komen graag terug

Simon
15 november 2020

Het was weer heerlijk Fijn dat er lekkere voorgerecht hapjes zijn bijgekomen

Gerrit
10 november 2020

Alles aanwezig en prima in orde.

Monique
8 november 2020
Jan Willem
7 november 2020

Heerlijk & precies op tijd - Pat Thai Chicken na een lang dagje werk.

André Kemeling
6 november 2020

Heerlijk gegeten weer

Angelique
6 november 2020

Weer heerlijk gegeten en vooral de wrap met krokante kip is een aanrader!

Monique
31 oktober 2020

Heerlijk gegeten was erg lekker en smaakvol. De loempia's ook toppie.

Vd meer
30 oktober 2020

Goede frietjes, lekker vers en prima pindasaus!

Jan Willem
29 oktober 2020

Makkelijk, altijd gezellig vriendelijk, gevarieerde keuze en gewoon lekker

Corine van der Meer
25 oktober 2020

Het was goed, alles zat er bij.

Nicolien
25 oktober 2020

Ik ben zo blij met Bo... Inmiddels alle wok menu's geprobeerd en ze smaken allemaal heerlijk. Hopelijk overleven ze de crisis anders word ik gek😔

Jacky
25 oktober 2020
Kees
25 oktober 2020

Bestelling stond al klaar op de balie maar werd niet uitgereikt. Daardoor was het eten niet zo warm meer.

Marina
25 oktober 2020

Heel makkelijk digitaal je bestelling doen en vóóral lekker eten!!

Monique
24 oktober 2020

Ik had weekmenu wok bo beef besteld en kreeg kip. Het was erg lekker maar niet wat ik besteld had. Waarschijnlijk vergissing bij het inpakken. Mvg Monique Akerboom

Aardse
21 oktober 2020

heerlijk gegeten

WIM Helleman
19 oktober 2020

Per product: wrap kip ***** wrap rundvlees ***** wrap garnalen ***** loempiaatjes kip en garnalen ***** thaise kipsate's ***** weekmenu ***** gebakken mie garnalen ***** afhaaltijd ***** gezien de behoorlijke drukte. Ga vooral zo door. 😋😋😋

Miriam
18 oktober 2020

De bestelling stond precies klaar toen we kwamen ophalen, goed warm en de patatjes lekker doorgebakken. De thaise gerechten waren super vers. Wij komen terug!

Aardse
13 oktober 2020

Heerlijk gegeten😁

Henk
4 oktober 2020

Fantastisch geregeld. Altijd heerlijk eten en het bestellen gaat uitstekend

Bart
27 september 2020
Karlijn
27 september 2020

Lekker eten, op tijd klaar

Joost van Hoorn
19 september 2020

Heerlijk gegeten, alleen ontbrak de pindasaus

Debby
17 september 2020

Maaltijd afgehaald bij Bo. Was weer heerlijk. Had deze keer het weekmenu met Hoisin saus. Licht pittig! Ik kon de afhaaltijd niet halen. Ruim van te voren gebeld en kon makkelijk worden verschoven. Niet alleen heerlijk eten maar ook service mbt flexibel afhalen als je een keer in de problemen zit. TOP bijBO

Hoogenboom
14 september 2020

Weekmenu was erg vlak. Weinig smaak.

Els
13 september 2020

Het eten was heerlijk en genoeg. Het mag wat mij betreft wat warmer. Het was lauw en dit vind ik persoonlijk minder.

Wouter Jansen
11 september 2020

Was weer heerlijk! Ben gek op Thais eten!

Leo vd Meer
7 september 2020

van onze bestelling, vond ik de curry veels te "nat" het leek meer een soep. Verder was alles heerlijk

WIM Helleman
6 september 2020

Het weekmenu was een hele verrassing. Naast de bami, varkensvlees en garnalen zat er ook nog speciale kroepoek, rode saus en 2 halve gekookte eieren bij. En dat voor die prijs. Weer precies op de aangegeven tijd klaar. Geweldig hoor. 😇😊

Bernard
5 september 2020

Makkelijk via internet besteld, op tijd klaar, en lekker!

Arie Bosman
2 september 2020

Prima!

Mp
29 augustus 2020

Super lekker en voor mij alleen genoeg voor 3 dagen.

I.Pieterse
29 augustus 2020

Helaas ging het door lekkage van de plastic bakjes fout ,waardoor het papieren tasje door weekt was en het eten op de grond kwam. Dame in de keuken was niet zo vriendelijk,maar verder werd het vergoed.

Ad Burger
26 augustus 2020

Was weer erg lekker, snel gemaakt. De website is perfect!

Jacob
23 augustus 2020

Heel lekker, goede service. Top!

Sylvia van 't Hart
23 augustus 2020

De bestelling is klaar en volledig op de afgesproken tijd. Prima voor elkaar!

WIM Helleman
16 augustus 2020

****** ik heb het maar zo aangegeven met 6 sterren want dat mag BIJ BO zeker krijgen. Op de minuut op tijd en de hotwings waren smaakvol en zeer knapperig. Tot binnenkort voor de volgende Thaise maaltijd.

Arie Bosman
14 augustus 2020
Meijer
13 augustus 2020

Zeer goed. Heerlijk gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgende keer zeker weer!!!!!

Leo vd Meer
13 augustus 2020

heerlijke wraps!

Els
12 augustus 2020

Keurig netjes geregeld. Op tijd klaar. En het aller belangrijkste heerlijk eten!!!

Peter
12 augustus 2020

De smaak was heerlijk van de gerechten en de hoeveelheid was oké.

Arie Bosmsm
8 augustus 2020

Prima! Keurig op tijd en lekker eten ! Ik kom vaker!

Leo vd Meer
5 augustus 2020

eindelijk een uitbater in de Halte die goede snacks maken combineerd met een Thaise keuken, wij zijn blij met Bo!

Annemarie Gerritsen
3 augustus 2020

Helaas bleek bij het ophalen dat ze de bestelling vergeten waren uit te draaien en was de wachttijd 20 minuten langer dan aangegeven. Kwaliteit eten was goed bij kip schotel, pad Thai mie kip, burger bij Bo, wat aan de pittige kant bij pad Thai Mie garnaaL.

Weenink
1 augustus 2020

Het was weer heerlijk ga zo door!!!

Ch weenink
27 juli 2020

Heerlijk eten en variatie, en fijne mensen ga zo door

Huug
27 juli 2020

Heerlijk eten en op de minuut gereed voor afhalen.

WIM Helleman
27 juli 2020

Zoals altijd weer even smaakvol als altijd. Via internet een afhaaltijd aangegeven. Later in de namiddag telefonisch gevraagd of het 20 minuten eerder afgehaald kon worden. Geen enkel probleem. Bij aankomst werd net het laatste van de 4 gerechten in de tas gedaan. Een zeer flexibel bedrijf is BIJ BO.

Marlène Bouwmeester
24 juli 2020

Klantvriendelijke /perfecte site met de producten! Goede service en de Thaise snacks gebruikt als voorafje bij de borrel is hele goede lekkere en smakelijk keuze geweest. Bij Bo is n echte aanrader !!

Paul
22 juli 2020

Heerlijk eten! Verse en knapperige groenten. Heerlijk gewokt. Malse beef erbij. Om je vingers bij af te likken.

Moos
18 juli 2020

Het was gewoon weer echt top

Nelty van der Meer
17 juli 2020

Heel smakelijk , vooral veel verse groeten . De garnalen waren heerlijk.

Aardse
11 juli 2020

Heerlijk gegeten😁

Nico
11 juli 2020

Heel smakelijke en diverse gerechten. Bij afhaal, ook prima op temperatuur. Royaal te eten, waar voor je geld!

Josine
5 juli 2020

Top! Bestelling op tijd klaar, goed op temperatuur en ruime porties! Heerlijke soepen en lekker verse en pittige curry's!

Elly Plooij
3 juli 2020

Het was heerlijk, niet te scherp en mooie portie. Pindasaus mag wat minder zoet, masr was ook lekker.

Debby
24 juni 2020

Wij hebben nu een aantal keren een Thaise maaltijd gegeten van Bo. De kwaliteit is heel goed. Het is is heerlijk en de groente is altijd lekker knapperig. Van te voren bestellen via de website is het beste. Voor ons is Bo een aanwinst voor de regio.

Saskia Eisinger
15 juni 2020

Eten was prima alleen de patat heb ik laten staan omdat deze echt niet te eten was door het vele zout wat eroverheen zat. Doodzonde want het was zeker goed gebakken. Graag hierop letten.

Niek
11 juni 2020

Hier is niks mis. We hebben gesmuld. Eindelijk kan ik nu dichtbij huis blijven,☺️

Robert
10 juni 2020

Heerlijk gegeten

Barbara
7 juni 2020

We waren getipt door kennissen en dat was een goede tip. Het was echt héél lekker. Het was allemaal heel vers. We hadden 3 verschillende rund wokgerechten, die waren ook echt verschillend van smaak. Ons zien ze zeker terug.

Caroline
5 juni 2020

Een echte aanrader. Heerlijk Thais gegeten. Veel groenten, lekker vlees. Meer dan genoeg.

WIM Helleman
1 juni 2020

We hebben dit keer gekozen voor het weekmenu omdat het bestond uit GELE curry en varkenshaas. GELE curry vinden wij bijzonder smaakvol en lekker pittig.

Gé Van Hoorn
19 mei 2020

Wederom een succes! Dank

Inge Granneman
18 mei 2020

Bestelling ruim op tijd gedaan online, maar moest toch nog ruim 20 min wachten. De rijst was aangekoekt. Bij het broodje shoarma zat kerrie door de knoflook saus wat niet echt op prijs werd gesteld door de kinderen. Helaas dus niet erg tevreden......

Rob Meijer
12 mei 2020

Heerlijke Thaise wokmaaltijd met varkenshaas. Bij afhalen even wachten dus verser en warmer dan zo gaat niet lukken. Voor herhaling vatbaar.

Hogenboom
12 mei 2020

Het was heel smaakvol en pittig. Kan het iedereen aanraden. Ga zeker meerdere keren bestellen.

WIM Helleman
11 mei 2020

Wij proberen elke keer een andere maaltijd uit. Dit keer Wok bij Bo met varkenshaas en cashewnoten. Weer bijzonder smaakvol en lekker pittig. Bij het afhalen om 18.30 uur was de wachttijd voor mij 2 minuten. Super toch. Blij dat Bo, Richard, Don en Annebel dit eethuis zo fijn maken.

Saskia Eisinger
10 mei 2020

Heerlijk gegeten en hoefde er niet lang op te wachten. Prima om online te kunnen betalen! We komen zeker terug

Bart
6 mei 2020
Hans
4 mei 2020

Al diverse keren onze bestelling afgehaald , super kwaliteit en service.

Cok
2 mei 2020

Uitstekend eten, on line besteld en betaald precies op het afgesproken tijdstip klaar. Supergemakkelijk!!!

Belinda
2 mei 2020

Heerlijk gegeten Groente lekker knapperig en lekkere Thaise smaken We komen zeker nog een keer

Franklin
29 april 2020

Was weer super, er ging echter iets mis met de online bestelling. Had 1 saté besteld en kipnuggets, dat werd door de computer veranderd in 2 saté en geen nuggets, en de rekening kwam niet overeen met de nota. Geen probleem voor ons. We hebben al contact gehad....

Anoniem
25 april 2020

Wat fijn dat je online kan bestellen. Het was heerlijk! Goed bezig!

Weijden
14 april 2020

Heerlijk eten en goede service.

Gé Van Hoorn
13 april 2020

Buitengewoon goed eten!

WIM Helleman
13 april 2020

Al het thaise eten was weer overheerlijk, lekker pittig en op tijd klaar toen ik het kwam afhalen. Bo is een geweldig goede kokkin en haar team is erg klantvriendelijk. Ik heb er al meerdere keren thais eten gehaald. Een aanrader waard.

Natasja
13 april 2020
Leo vd Meer
11 april 2020

Daar kan je gerust bestellen! Heerlijke wraps gegeten....top!

Liane Kompier
7 april 2020

Heerlijke maaltijd met gewokte noodles en stukjes gebakken ei, noten, groenten en kip, lekker pittig!

Arie en Conny
6 april 2020

Eten was weer heerlijk!

Corrie
6 april 2020

Lekker en snel

Tijn
6 april 2020

Heerlijk Thais gegeten. Bestelling stond zondagavond klaar op aangegeven tijd. Voor herhaling vatbaar

Rietmulder
6 april 2020

Uitstekend en keurig op tijd bezorgd

Sijtze Wiersma
4 april 2020

Blij met onze heropende snackbar in Rijpwetering, vriendelijke mensen en de combinatie van Hollandse en Thaise snacks is top.

Franklin
4 april 2020

Was weer een topper, en lekker snel klaar

Toos van der Poel
4 april 2020

We hebben heerlijk gegeten! Lekker verse groenten en - behalve de rijst - alles is schoon opgegaan!

Ruud en Suzy
3 april 2020

Rijpwetering boft maar. Heerlijk en gevarieerd eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een veender.

Danielle
2 april 2020

Het was weer heerlijk, super service en netjes op tijd gebracht!

Marion van der Velden
1 april 2020

Was snel bezorgd en ook lekker .

Hans van der hulst.
30 maart 2020

Zeer goede kwaliteit. Goed warm thuis opgegeten. Goede afhaal serves.

Leo
30 maart 2020

Makkelijk te bestellen op goede webstite. Snel en warm bezorgt. Bedankt! We hebben 3 prima bezorg restaurants in ons dorp.

Franklin
28 maart 2020

Was net zoals de vorige keer weer heel lekker, en ook snel klaar. De bestelsite is ook goed overzichtelijk . Ook leuk dat je op Facebook hun diverse maaltijden kunt zien. Echt een aanrader.

Mieke
27 maart 2020

Super eten! De Thaise gerechten zijn heerlijk, maar ook de snacks zijn erg goed. Ik ben blij dat Bij Bo naar ons dorp is gekomen.

YP
26 maart 2020

Goeie service. Vriendelijke mensen. Kwaliteit: goed.

Liane Kompier
25 maart 2020

Curry rundvlees is erg lekker en genoeg voor 2 personen. Wel dubbele koolhydraten doordat het menu rijst en aardappel bevat.

Jan
22 maart 2020

Als prima en lekker